Italien

Så då har man kommit hem och landat lite efter sin fina resa med C och Paula.

Vi körde tidigt förra tisdagen. Allt gick smidigt. Igen Danmark gled vi fram och båten över till Tyskland käka vi en god macka och myste lite.
Men sen börja det.....

Vi satt i kö nästan direkt i Tyskland eller ja ca 2 timmar in i Tyskland :( Blä och där satt vi i kö i ca 2 timmar och det är så himla drygt. Sen kom det lite små köer här och var. Plus det börja ösa ner...

 Regn i Tyskland

 

 Kö och mer kö

Dag 2 så satt vi även där i kö, då hade det skett en olycka i en tunnel i Italen och kön va mer än 1,2 mil. Så där satt vi me ett bra tag eller ca 2 timmar till *suck* Och vi som kört på för att komma till Arezzo vid 16 tiden. Vila lite och ducha och ut och äta. Nu kom vi vid 20-tiden så det blev att kasta upp väskorna på hotelet och iväg till en restaurang

 Stället vi käka på  Måste ju käka pizza när man är i Italy :)



När Paula fixat vad hon skulle så va det dax att dra till Rimini. Men vår lilla korta resa på 2 timmar fick sig en spännande tid. När vi kört lite mer än halva tiden så upptäcker Paula att det är dax att tanka och hon blir osäker om hur länge lampan lyst. Sen tog det ca 15 min innan en mack kom och vi va högt upp i bergen. Spännande.

Väl i Rimini hitta vi vårt hotel och hon som stod i receptionen kunde inte ett ord engelska och fatta inte när jag undra var vi skulle parkera *suck*
Fick gå in till Pizzerian bredvid och snacka med två killar som jobba där som va super snälla. De berättade att att det fanns två hotel Michelangelo. Han ringde till det andra och kolla så det va rätt och printa ut en karta till oss och rita vägen. Så himla gullig....och han prata engelska weiiii

Väl frame va vi super glada för vårt hotel. Låg vid stranden och då menar jag typ på stranden.

 Så såg vårt rum ut Fast vi hade andra tavlor och annan färg på överkast. Men vi hade samma utsikt och så.

 Här käka vi frukost

Samma gällde här snabb fix och iväg och jaga mat. Vi hitta ett super nice ställe där vi där vi fick en köttbit och öl som de själva bryggde där och vår servitör va typ en kopia av Gardell och han va super trevlig och även resten av servitörerna.

 Kan säga att ölen va god

Även C gilla stället



Dagen efter sov vi och spenderade dagen på stranden och en lång siesta för oss alla tre



Där va även en vollyboll tävlign och jag har aldrig sett så många banor



Efter siestan platta jag Paulas hår och sen locka det och hon blev super snygg :)



Själv locka jag håret lite och kasta på lite smink



Så bar det iväg till samma restaurang för hamburgare. De gjorde egna och gud så goda de va. Mums och Paula fick sin älskade sallad igen som hon sen konstaterade att den va fnaskig haha...nä den va inte lika god dag 2.

 Fnaskig sallad :)


Efter maten hitta vi en rosa snigel och Paula hitta skor iof innan maten.

Vi börja vår resa tidigt hem och kom superlångt. Vi sov även en natt i bilen och det va spännande och en upplevelse. Men om och när snare så blir det hotell i några timmar för de timmarna man fick i bilen räknas inte kan jag säga.



Resan va super rolig och mysig som vanligt. Paula e så himla rolig och tossig att man kan inte annat än att älska henne.
Tack för en fin och underbar resa ♥





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0