Måndag och T har semester <3

Idag börja Ts semester på riktigt kan man säga. Han fick sova till halv 11, för vi skulle träffa Ann och Sebbe halv 12 på centralen för att ta en fika på E-house.

Efter fika tog jag och T med Sebbe, vi skulle passa han för Ann skulle på info möte och intervju inför skolan hon har sökt till.

Jag och T gick till affären där jag hittat barnvagn. T måste ju me tycka om den och provköra och se hur man ta av och på saker.

 Här är den i med både ligg och sitt satsen. Fast vi ska inte ha rött på vår utan helt svart. Den är så himla fin. T tyckte me om den så den blev det.
Snälla pappa och Lisa får betala den. Tack snälla ♥

Sen fråga jag me om Brio sängen jag hittat  för de är så söta där. Och de hade de :)

Så här ser sängen ut och vi har även hittat spjälskydd i pingo som vi ska köpa till den plus några plast saker som man sätter på fötterna så kan man gunga sängen :)






T hitta skötbordet som hörde till och ville hellre ha det, så det beställde vi också.

Så visa jag T hans

Babybjörn som T vill ha, har inte orkat leta bild på den.
Pingo spjälskydd


Finns så mycket som man vill köpa och köpa.....vi fick även en blöjtunna :) av affären.

Vi har även haft en fin fin helg. Fredagen tillbringa T ute och jag hemma och myste. Lördagen hade vi Martina och Anders och barnen. Vi hade en riktigt mysig kväll och såg lite på schlagern.

Imorgon blir det träning och mer tid med min fina man. Har även lite bilder från idag men orkar inte. Nu ska jag bara glo på tv och käka lite glass.

Är i vecka 18 dvs 17 +3 idag